Puerto Golf

Puerto Golf ligger i Marbella regionen, endast ett stenkast ovanför Puerto Banus i området Nueva Andalusia. Du har närheten till trendiga restauranger, golfbanor, havet och gamla Marbella stad. Boendet är toppmodernt med en härlig spansk utsikt. Pool och garage finns i området.

Puerto Golf ligger i Marbella, endast ett stenkast ovanför Puerto Banus. Du har närheten till trendiga restauranger, havet och Marbellastad. Närmaste flygplats är Málagas flygplats. 

La Maestranza

La Maestranza är en penthouse lägenhet som ligger i Marbella regionen i området Nueva Andalusia ovanför Puerto Banus. Du har närheten till trendiga restauranger, golfbanor, havet och gamla Marbella stad. Boendet erbjuder tre härliga balkonger och inredning i hemtrevlig luxury stil. Pooler och garage finns i området.

Jardines de Andalucia

Jardines ligger i Marbella regionen, endast ett stenkast ovanför Puerto Banus i området Nueva Andalusia. Du har närheten till trendiga restauranger, golfbanor, havet och gamla Marbella stad. Boendet är toppmodernt med en härlig spansk uteplats. Pool  finns i området.

Följ vår resa på Instagram